Roast Red Pork (geroosterd varkensvlees)

Roast Red Pork (geroosterd varkensvlees)

Roast Red Pork (geroosterd varkensvlees)

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

30 minuten (excl.marineren).

Ingrediënten

1 potje (360ml)
Faja Lobi Roast Red Pork
500 gram varkensvlees

Bereiden

Snijd het varkensvlees in langwerpige stukken van bijv. 20 x 4 cm; marineer het vlees 2-3 uur in 1 potje Roast Red Pork (marinade).
Bak het vlees in de oven op 175-200 graden gaar.
Serveertip: Serveren met rijst.

Variatietip: Grill, rooster of barbecue het vlees eens.
TIP: Marineer de Roast Red Pork één nacht tevoren in de koelkast.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus